Om AkademietAkademiet er en daghøjskole i København.

Vi tilbyder undervisning i musik, dans og teater. 20 ugers intensive kurser med dagundervisning - 30 timer om ugen.

Semestre 2016: 18.januar til 24.juni 2016 og 15.august til 23.december 2016

Musik+ udspringer fra Den Rytmiske Daghøjskole på Rytmisk Center på Vesterbrogade. DT- Danseteater var oprindeligt Teater Tangos Elevskole og Scenekunst startede op under den for længst afdøde daghøjskole Nøddeknækkeren.

De sidste 10 år har vi sammen været kendt under navnet DRD/Den Rytmiske Daghøjskole, og de sidste 3 år har vi haft adresse på Øster Farimagsgade.

Skolen skiftede navn til Akademiet i oktober 2012 for at fejre vores sammenhold og for at give skolen et mere dækkende navn og en tidssvarende profil. Et eksempel på skolens output er  Vildskud Festivalen. I Politiken den 17. august 2012 beretter en begejstret Kristian Husted fra Politiken om det danske unge vækstlag, der sprudler af energi og opfindsomhed. Her er mange af de involverede gamle og eksisterende elever fra netop Akademiet.

Hvert år bliver mange elever fra Akademiet optaget på danske og udenlandske videregående danse /teaterskoler og konservatorier. Desuden indgår Akademiets elever på mange måder som iværksættere i Københavns kulturelle vækstlag, de arrangerer festivaler, udstillinger, laver teatergrupper og små virksomheder, spiller koncert­er m.m. På skolerne etablerer de varige netværk som fastholdes og udvikles via samarbejds­projekter og gennem de sociale medier.